The Greatest Guide To نیلینگ
The Greatest Guide To نیلینگ
Blog Article
در ابتدا، لازم است تمام پارامترها و ملاحظات اولیه مربوط به پروژه را طبق الزامات سازمان نظام مهندسی مدنظر قرار گیرد. این اقدام شامل مطالعه کامل از خاک و مکان در نظر گرفته شده است.
خاک معمولا مقاومت فشاري نسبتا بالا و مقاومت کششي و برشي پاييني دارد، ميخکوبي خاک را تسلیح نموده و مقاومت کششي و برشي آن را افزايش مي دهد. مجموعه حاصل از اين روش همانند يک ديوار حائل وزني عمل می کند و مي تواند به عنوان يک سازه باربر عمل نمايد.
پس از قرار گرفتن صفحه درون میلگرد، واشر بر روی آن قرار میگیرد و سپس با استفاده از مهره بهشدت محکم میشود.
لازم به ذکر است که عرض منطقه گودبرداری باید به گونهای باشد که تمامی تجهیزات و دستگاههای مورد نیاز برای اجرای این روش به راحتی در محل مناسب قرار گیرند و فرایند مورد نیاز انجام شود.
برای گودهایی که اطراف آنها ساختمان حساس به جابجایی وجود دارد، استفاده از سیستم پایدارسازی گود به روش نیلینگ به دلیل نیاز به جابجایی توده خاک، توصیه نمیشود.در این گودها بهتر است از سیستم پایدارسازی گود به وسیله میل مهار یا انکراژ استفاده کرد.
لایهها و میان لایههایی که در مطالعات ژئوتکنیک گزارش نشده،
در هر مرحله از عملیات حفاری، گمانهها یا چاهکهایی به صورت افقی و مایل و همچنین به کمک دستگاههای حفاری مخصوص، در سطوح شیبدار و دیوارههای محل گودبرداری ایجاد میشوند.
زمانی که سطح خاک با بتن شاتکریت پوشانده میشود، منافذ خاک بسته شده، آبی وارد شده در پشت سطح شاتکریت شده یک فشار هیدرواستاتیک به سطح شاتکریت شده وارد میکند.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق نیلینگ چیست به گروه مهندسی سانا پی می باشد.
خاک بتواند بدون نیاز به سازه نگهبان، به مدت یک تا دو روز، با دیوارهای قائم یا نزدیک به قائم، به ارتفاع حدود یک تا دو متر پایدار باقی بماند.
همچنین، برخی از عوامل مانند بریدگی و جابهجایی درزهها، فشارهای هیدرواستاتیکی جانبی و نیروهای تراوشی میتوانند موجب از دست رفتن سریع پایداری بلوکهای گفته شده، شوند.
پس از تزریق دوغاب در چالهها، برای جلوگیری از فرسایش و هوازدگی خاک، جلوگیری از ریزش خاک در فضاهای بین نیلها و حفظ یکپارچگی نیلها، روی سطح خاک مشگذاری و شاتکریت شده و با شمشه کشی صاف میشود.
هم اکنون با ما تماس بگیرید: ۰۲۱-۲۲۰۰۲۴۲۰ یا در تلگرام مارا دنبال کنید.
وجود مقادیر زیاد قلوه سنگ و گرداله سنگ موجب بروز مشکلات بیش از حد در حفاری چاهکها مانند افزایش هزینه و سختی اجرا میشود.